Főoldal » Oktatás
Hírek
Drávatamási első nap
[ 2009. 07. 27 ]

Az említett RCA csatlakozókat végül is barcsi bevásárlással összekötve sikerült megoldani, ahol többek között sikerült begyűjtenünk egy horvát régészhallgatót, Dinot is, de az élet azért nem fenékig tejföl. Pedig ma kaptunk azt is.


Csapatunk Dinoval nemzetközivé bővült, és találtunk egy elektronikai üzletet is, ahol sikerült a megfelelő adaptert begyűjtenünk, így aztán már semmi gátja nem lehetett, hogy kipróbáljuk a vadi új búvárkamerát, amit kábel köt össze a csónakban lévő laptoppal. Teljesen jól működik, csak sajnos ilyen körülmények között nem igazán használható. Részint a sodrás, részint a motorcsónak mozgása miatt nagyon nehéz elkapni a pillanatot, amikor használható képet kapunk. Na de sebaj ezt is kipróbáltuk. Viszont készítettünk egy remek kis "stéget" és néhány belógó ágakadályerdőt likvidáltunk, hogy a másnapi merüléseket megkönnyítsük.
Mindenesetre a mai nap azért nem telt el erdemény nélkül, mert  a szonárt is össze tudtuk kötni a laptoppal és a már menetközben gyanús anomáliáról kiderült, hogy egy eddig nem ismert bödönhajó, ráadásul remek állapotban. Ezt szerintem holnap megvizsgáljuk közelebbről is. A víz szintje folyamatosan apad és ezáltal a látási körülmények is javulnak. Szóval a hét vége felé egyre jobb lesz a helyzet. De még ne szaladjunk annyira előre, mert most, hogy remek  lencsés gulyást és palacsintát vacsoráztunk, megvizsgáljuk a falu társadalmi tagozódását és a szabdidő olyan sztandardizált eltöltését választjuk ma estére, amelynek során színes keresztmetszetet kaphatunk egy falu szocializálódásáról és a mi beintegrálódásunkat is elősegíti. És ez a sörözés a Zöld Sas-ban.
Na de erről majd holnap bővebben...

Pál Ödön
Eseménynaptár
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Partnerek:
© 2009 Amphora Búvár Klub · Fejlesztő: Net-Tech
1027 Budapest, Varsányi Irén utca 33/b.