Főoldal » Barlangkutatás » Egyéb barlangok
Hírek
Hévíz 2013
[ 2013. 03. 08 ]

HÉVÍZ, minden Amphorás szívét megdobogtatja, ha lehetőség van ott merülni!
Nekem most részem volt benne, mint biztosító búvár.
A fiatalok egy filmforgatásnak köszönhetően mentek, és gondolom a helyismeretem miatt megkértek menjek velük és segítsem a munkájukat, lássam el őket jótanáccsal és a gyakorlati tapasztalataim osszam meg velük. Mind ezt azért kérték, hogy gördülékenyen és balesetmentes legyen a forgatás.

Egy jó kis csapat állt össze: Balázs Gergő, Meixner Zsolt, Sári Attila. Kérdezitek Atti hogy került a csapatba? Részt vesz a barlangi kutatásainkba és segíti a csapat munkáját. Na de még az is lényeges az ő volt a hivatalos engedélyes barlangi búvár merülésvezető.
A forgatás jól sikerült és nem volt semmi gond, kipróbáltuk az új Hiro 3-as kamerát, ami jól vizsgázott a meleg vízben. Zsolt a JVC kamerával forgatott és a felvételek igen jól sikerültek.
A merülés nagyon szép volt.
Tevékenységünk a KÖTEVIFE teljes ellenőrzés alatt zajlott. Az ellenőrök korrekt módon és az előírásoknak megfelelően végezték a munkájukat. A merülés előkészületeit és a merülést a kiadott engedély és a Magyar Búvár Szakszövetség Barlangi merülések szabályainak előírásai szerint ellenőrizték, különös tekintettel az érvényes orvosi igazolásra, a biztosításra és a búvárminősítésekre.
Ezen túl ellenőrizték a felszereléseket, a merülési tervben leírt mélység és idő adatokat. Minderről egy öt oldalas jegyzököny is készült, amit a helyszínen meg is kaptunk.
Hibátlanul át mentünk a vizsgán!
Az Életművész sorozat első része megtekinthető az MTV videótárjában, itt.

Irsai Sándor
Eseménynaptár
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Partnerek:
© 2009 Amphora Búvár Klub · Fejlesztő: Net-Tech
1027 Budapest, Varsányi Irén utca 33/b.